Post by passduldolldougmye on Feb 16, 2022 22:02:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен примогемс хак ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Burger Shop 2 Gündəlik mjta
То је тако лоша игра 😔 Ваша графика је тако лоша
боље од других игара за кување које сам пробао, забавно је играти.
Burger Shop 2 სხვადასხვა ufiy
Како започети игру
Да ли постоји игра са храном која не захтева кување само сервирање 🤔
Јал
добра игра али није тако реална од бургер схоп 🧝♂👽
Ово је заиста добро и забавно. Када завршите режим приче и откључате нови режим (стручни режим) тренутно сам у стручном режиму и да, игра постаје тешка након сваке фазе. Много волим ову игру и ја Такође сам играо њен део 1 на свом рачунару и завршио сам је од 2017. Ова игра је забавна, препоручио бих вам да преузмете ову игру и играте, надам се да ће се и вама допасти.
зашто је ова апликација тако савршена?? то је тако невероватно!!!!! толико различитих начина приче, хране/оброка, купаца и још МИЛИОН ВИШЕ. као да нема огласа чак и ако користите верзију без огласа. волим ову апликацију! наставите са добрим радом ГоБит Гамес! једна од најбољих игара за кување, такође је веома лака! ви само комбинујете, кувате и правите храну коју желите! можда мало стресно, али не много! 100% препоручујем свима!!!
Уживам играјући ову игру. Нивои постају све тежи како идете.
Није забавно, помало досадно
Ова игра траје око 30 минута на чекању и досадна је, али игра је забавна
Burger Shop 2 Інше cln
И ја бих волео да играм ову игру и свиђа ми се, па можемо ли ово да урадимо и драго ми је да и ми то можемо да урадимо и биће забавно
Ставке морају да се разликују од продавнице хамбургера 1, па молимо да направите нове артикле и молимо вас да продавницу сладоледа или апликацију за општу продавницу игрица
Дајем звезде дрвету јер ми се свиђа ова игра и ова игра
Волим ову игру. Играо сам је изнова и изнова током недеље. Једва чекам Бургер Схоп 3........
Било би лепо када бисте новац који сте зарадили искористили за надоградњу своје опреме
Ова игра је далеко једна од најбољих игара које сам икад играо, само сам мало разочаран јер није компатибилна са свим уређајима јер сам ову игру играо скоро 11 година непрекидно због компатибилности, али ако је била компатибилна са свим уређаји које бих вероватно играо још дуже. Ова игра може бити веома заразна и никад се не уморим од играња. Уживам у свему не за свакога, али молим вас уживајте у играма овог степена, знам да јесам и увек ћу.
То је веома фрустрирајућа игра и ако размишљате да је инсталирате онда сте погрешили да је ова игра веома лоша👎👎👺👹
То није добра игра веома досадна, полупогођена је
Супер је игрица
Најбољи сервер за храну којег знам. Изазовно, али изводљиво уз праксу. Много огласа, али јефтино за уклањање ако желите. Нема гадне мале плате за окрете/ресурсе као у сличним играма сервирања. Одлична графика и једноставна игра која изазива зависност. Класика!☺
дефинитивно најгора игра икада!
момци ако имате проблема са рекламама затварају ви-фи јер огласи долазе са интернетом у праву
Екрста игрица
Ова игра је 😎 цоол
Дошао сам тако далеко у режиму приче и тада нисам могао да направим топлу чоколаду и чоколадне крофне. Игра има квар.
Бекар е кхасс.
Свиђа ми се апликација, али постала је тежа јер је друга, али молим те направи трећу јер волим игру!!❤
не даје потребне ставке у право време
Разумем потребу за огласима. Али, да ли ЗАИСТА треба да постоји после СВАКОГ НИВОА?! СТВАРНО!!
Врло пријатно...Веома другачији начин кувања 🤣❤
Обожавам ову игру. Играо сам је годинама!! Мој омиљени део у вези са њом је одабир следеће ставке коју ћу ставити на мени 😂, али немам појма зашто. Али не бих мењао ниједну ствар у вези са овом игром, дефинитивно пет звездица⭐⭐⭐⭐⭐
Било је цоол, али је било и само чудно.
Заиста сам уживао у овој игри
досадило ми је, али свеједно је било добро
Веома забавна апликација, али огласи су заиста досадни
Огласи су досадни, али добра игра
И ниво брзо треба да имам контакт очима. Биће бржи. Мислим да ће деца више пожелети да једу напољу. Кеннетх
Једна од мојих омиљених игрица свих времена! Све од откачене приче преко музике до разних модова, ова игра је свет за себе! Видим да су креатори уложили много труда у ову игру. Хвала ти за ово
За мене је досадно јер машина ради више од вас
Рхис је најгора игра коју сам икад играо и тако је досадна па не покушавајте да је преузмете јер је као смеће
Толико волим игру, али молим вас додајте опцију синхронизације ацц да бисмо могли да сачувамо напредак.
Свиђа ми се! Једноставна, јасна упутства и мноштво нивоа. Већ сам завршио Стори, Цхалленге & Екперт модове и волео сам их, тренутно у екстремном режиму. Прича је прилично бла, али то је у реду, јер фокус је увек на самом игри. Свиђа ми се што нисте кажњени за бацање ствари! Такође, без реклама! 💓 Моја једина замерка је што не можемо да користимо новац који зарадимо, на пример за надоградњу машина или додатни простор за складиштење Једини осећај постигнућа је из трофеја и Куће славних
Gumslinger פעולה kcj
Burger Shop 2 Casual esti
Не свиђа ми се баш како не можете да надоградите ствари и само играте нивое.. као за шта зарађујем!?! Некако бесмислена игра, али за мало забавна.
Предност да убрзам мој рад није баш од помоћи